Verpakkingsmogelijkheden

Uw verbruik bepaalt uw opties voor de aanschaf van AdBlue, bijvoorbeeld welke verpakking kiest u in eerste instantie, en wanneer gaat u over van een verpakking naar bulkleveringen.

Yara levert enkel AdBlue in bulk, voor rechtstreekse leveringen met een tankwagen aan uw locatie in een minibulktank of een ondergrondse tank. Leveringen gebeuren standaard binnen 3 werkdagen na het plaatsen van een bestelling.

Onze officiële Air1 partners leveren verpakte AdBlue in de volgende formaten: jerrycans met 10 liter AdBlue, vaten met 210 liter AdBlue, IBC's met 1.000 liter AdBlue.

 

Jerrycan van 10 liter

Als u slechts een of twee voertuigen hebt die zijn uitgerust met SCR-technologie, is een jerrycan van 10 liter AdBlue voldoende. Deze jerrycan is:

  • Gemakkelijk te vervoeren
  • Gemakkelijk in gebruik bij het vullen van de tank
  • Voorzien van een schenktuit voor vullen zonder morsen

Met 10 liter kunt u ongeveer 600 km rijden. Ze kunnen worden meegenomen in het voertuig voor noodgevallen zodat u altijd uw depot of het volgende tankstation kunt bereiken. Jerrycans AdBlue zijn te koop bij tankstations, Air1 distributeurs of uw autodealer.

 

Vaten

Als u een klein wagenpark met voertuigen uitgerust met SCR-technologie hebt, kunt u eenvoudigweg kiezen voor de vaten van 210 liter. Mits correct opgeslagen, kunt u AdBlue gedurende 12 maanden bewaren in uw magazijn.

 

IBC van 1 000 liter

Als u net uw eerste voertuig(en) met SCR-technologie hebt gekocht, of als in uw wagenpark voertuigen zijn opgenomen waarmee alleen korte afstanden worden gereden, zal uw verbruik van AdBlue beperkt zijn. Het zal dan beter zijn om met een eenvoudige oplossing te beginnen: de IBC (Intermediate Bulk Container). De IBC van 1.000 liter biedt u een complete en flexibele oplossing naast uw brandstofopslag.

 

Bulk

Als u in uw wagenpark over een aantal voertuigen met SCR-technologie beschikt, dan is een bulklevering van AdBlue de beste optie voor uw wagenpark. Wij bieden een eenvoudige en betaalbare oplossing voor AdBlue in bulk met Air1:

  • Tanks zijn leverbaar met een inhoud vanaf 2.500 liter.
  • Voorraadbeheer door middel van telemetrie is mogelijk.
  • Een dubbele dispenser zodat twee voertuigen tegelijkertijd kunnen tanken.

Wij kunnen bulktanks in uw depot installeren, indien gewenst ook als toevoeging aan uw dieselopslagtank.

Geert Blommaert
Geert Blommaert
Sales Manager Air1 BeLux

AdBlue® is a registered trademark of the Verband der Automobilindustrie e.V. (VDA).