YaraVita MANTRAC PRO

YaraVita MANTRAC PRO

La formulation concentrée à base de manganèse pour pulvérisation foliaire, la solution efficace pour vos cultures.

L’atout suspension concentrée :YaraVita MANTRAC PRO permet des apports limités en quantités grâce à sa forte concentration et à sa formulation.

L’apport de manganèse efficace : le manganèse de YaraVita MANTRAC PRO permet une meilleure répartition sur les cultures pour une meilleure activation de la fonction chlorophyllienne.

Facilité d’emploi : YaraVita MANTRAC PRO est une suspension stable qui se mélange facilement et rapidement dans la cuve du pulvérisateur sans qu’un pré-mélange soit nécessaire.

Limitez vos passages de pulvérisateur : YaraVita MANTRAC PRO peut être facilement intégré dans des programmes de protection des cultures, ce qui évite des opérations de pulvérisation spécifiques. Utilisez Tankmix™ pour connaitre les compatibilités lors des mélanges en cuve.

Yara vous accompagne dans l'utilisation de vos produits. Retrouvez ici nos conseils.

Pomme

Appel: 0,5-1,5 l/ha voor de bloei. Bij matig tot ernstig gebrek, in de afbloei herhalen. Op verruwingsgevoelige rassen bespuitingen uitvoeren vanaf 6 weken na de bloei. Groene (achtergrond) kleur; Appels (Jonagold, Elstar, Cox, Golden Delicious): 4-6 bespuitingen van 0,25 l/ha met een interval van 10 tot 15 dagen vanaf de junirui tot ongeveer 4 weken voor de oogst. Granny Smith: Verhoog de dosering tot 0,75 l/ha per toepassing. Hoeveelheid water minimaal: 200 l/ha.

Haricots

Bonen: 1 l/ha vanaf het 4- tot 6- bladstadium. Bij kwade harten 2 maal 1 l/ha bij begin en einde bloei. Hoeveelheid water: 200 l/ha.

Cassis

Zwarte bessen: 1 l/ha in het begin van de bloei. Hoeveelheid water: 200-500 l/ha.

Myrtilles

Blauwe bessen: 1 l/ha bij het einde van de bloei. Hoeveelheid water: 200 l/ha.

Broccoli

Broccoli: 1 l/ha vanaf het 4 bladstadium. Bij matige tot ernstige gebreken de toepassing herhalen met een interval van 10 tot 15 dagen. Hoeveelheid water: 200 l/ha.

Choux de Bruxelles

Spruiten: 1 l/ha vanaf het 4 bladstadium. Bij matige tot ernstige gebreken de toepassing herhalen met een interval van 10 tot 15 dagen. Hoeveelheid water: 200 l/ha.

Choux

Kool: 1 l/ha vanaf het 4 bladstadium. Bij matige tot ernstige gebreken de toepassing herhalen met een interval van 10 tot 15 dagen. Hoeveelheid water: 200 l/ha.

Carottes

Wortelen: 1 l/ha vanaf 10-15 cm gewaslengte. Bij matige tot ernstige gebreken de toepassing herhalen met een interval van 10 tot 15 dagen. Hoeveelheid water: 200 l/ha.

Choufleur

Bloemkool: 1 l/ha vanaf het 4 bladstadium. Bij matige tot ernstige gebreken de toepassing herhalen met een interval van 10 tot 15 dagen. Hoeveelheid water: 200 l/ha.

Céréales

Granen: 1 l/ha vanaf het 2-Bladstadium tot het eerste knoopstadium (Zadok's G.S. 12-31). Bij matige tot ernstige gebreken de toepassing herhalen met een interval van 10 tot 15 dagen. Hoeveelheid water: 200 l/ha.

Cerises

Kersen: 1 l/ha vanaf het vruchtzettingstadium. Bij matige tot ernstige gebreken de toepassing herhalen met een interval van 10 tot 15 dagen. Hoeveelheid water: 200 l/ha.

Raisin de cuve

Druiven (wijn): 1 l/ha als de trossen zichtbaar zijn, bloemknoppen open en vruchtjes gevormd. Hoeveelheid water: 200-500 l/ha.

Chou frisé

Boerenkool: 1 l/ha vanaf het 4 bladstadium. Bij matige tot ernstige gebreken de toepassing herhalen met een interval van 10 tot 15 dagen. Hoeveelheid water: 200 l/ha.

Laitue

Slasoorten (open teelten): 1 l/ha 10 tot 15 dagen na het planten of opkomst. Hoeveelheid water: 200 l/ha.

Lys (de plein champ)

Lelies (open teelten): 0.5 l/ha bij 20 tot 25 cm gewaslengte. Bij matige tot ernstige gebreken de toepassing herhalen met een interval van 10 tot 15 dagen. Niet tijdens de bloei bespuiten. Hoeveelheid water: 200 l/ha.

Oignons

Uien: 1 l/ha vanaf 10-15 cm gewaslengte. Bij matige tot ernstige gebreken de toepassing herhalen met een interval van 10 tot 15 dagen. Hoeveelheid water: 200 l/ha.

Pêche

Perzikken: 1 l/ha vanaf het vruchtzettingstadium. Bij matige tot ernstige gebreken de toepassing herhalen met een interval van 10 tot 15 dagen. Hoeveelheid water: 200 l/ha.

Poire

Peren: 0,5-1,5 l/ha voor de bloei. Bij matig tot ernstig gebrek, in de afbloei herhalen. Groene (achtergrond) kleur: 4-6 bespuitingen van 0,25 l/ha met een interval van 10 tot 15 dagen vanaf de junirui tot ongeveer 4 weken voor de oogst. Hoeveelheid water: 200 l/ha.

Pois

Ertwen: 1 l/ha vanaf het 4- tot 6- Bladstadium. Bij kwade harten 2 maal 1 l/ha bij begin en einde bloei. Hoeveelheid water: 200 l/ha.

Prunes

Pruimen: 1 l/ha vanaf het vruchtzettingstadium. Bij matige tot ernstige gebreken de toepassing herhalen met een interval van 10 tot 15 dagen. Hoeveelheid water: 200 l/ha.

Fraises

Aardbeien (open teelten): 1 l/ha in het groene knoopstadium. Hoeveelheid water: 200 l/ha.

Betterave

Suikerbieten: 1 l/ha vanaf het 4- tot 6- Bladstadium. Bij matige tot ernstige gebreken de toepassing herhalen met een interval van 10 tot 15 dagen. Hoeveelheid water: 200 l/ha.

Tulipes

Tulpen (open teelten): 0,25 l/ha wekelijks toegevoegd aan de vuurbestrijding, eventueel beeindingen na de bloei. Hoeveelheid water: 200 l/ha.

Noix

Walnuts: One to two applications, at an interval of 10 to 14 days, of 1 l/ha from bud break through early leaf development. Water rate: 500 l/ha.

Yara vous accompagne dans l'utilisation de vos produits. Retrouvez ici nos conseils.

Pomme

Appel: 0,5-1,5 l/ha voor de bloei. Bij matig tot ernstig gebrek, in de afbloei herhalen. Op verruwingsgevoelige rassen bespuitingen uitvoeren vanaf 6 weken na de bloei. Groene (achtergrond) kleur; Appels (Jonagold, Elstar, Cox, Golden Delicious): 4-6 bespuitingen van 0,25 l/ha met een interval van 10 tot 15 dagen vanaf de junirui tot ongeveer 4 weken voor de oogst. Granny Smith: Verhoog de dosering tot 0,75 l/ha per toepassing. Hoeveelheid water minimaal: 200 l/ha.

Haricots

Bonen: 1 l/ha vanaf het 4- tot 6- bladstadium. Bij kwade harten 2 maal 1 l/ha bij begin en einde bloei. Hoeveelheid water: 200 l/ha.

Cassis

Zwarte bessen: 1 l/ha in het begin van de bloei. Hoeveelheid water: 200-500 l/ha.

Myrtilles

Blauwe bessen: 1 l/ha bij het einde van de bloei. Hoeveelheid water: 200 l/ha.

Broccoli

Broccoli: 1 l/ha vanaf het 4 bladstadium. Bij matige tot ernstige gebreken de toepassing herhalen met een interval van 10 tot 15 dagen. Hoeveelheid water: 200 l/ha.

Choux de Bruxelles

Spruiten: 1 l/ha vanaf het 4 bladstadium. Bij matige tot ernstige gebreken de toepassing herhalen met een interval van 10 tot 15 dagen. Hoeveelheid water: 200 l/ha.

Choux

Kool: 1 l/ha vanaf het 4 bladstadium. Bij matige tot ernstige gebreken de toepassing herhalen met een interval van 10 tot 15 dagen. Hoeveelheid water: 200 l/ha.

Carottes

Wortelen: 1 l/ha vanaf 10-15 cm gewaslengte. Bij matige tot ernstige gebreken de toepassing herhalen met een interval van 10 tot 15 dagen. Hoeveelheid water: 200 l/ha.

Choufleur

Bloemkool: 1 l/ha vanaf het 4 bladstadium. Bij matige tot ernstige gebreken de toepassing herhalen met een interval van 10 tot 15 dagen. Hoeveelheid water: 200 l/ha.

Céréales

Granen: 1 l/ha vanaf het 2-Bladstadium tot het eerste knoopstadium (Zadok's G.S. 12-31). Bij matige tot ernstige gebreken de toepassing herhalen met een interval van 10 tot 15 dagen. Hoeveelheid water: 200 l/ha.

Cerises

Kersen: 1 l/ha vanaf het vruchtzettingstadium. Bij matige tot ernstige gebreken de toepassing herhalen met een interval van 10 tot 15 dagen. Hoeveelheid water: 200 l/ha.

Raisin de cuve

Druiven (wijn): 1 l/ha als de trossen zichtbaar zijn, bloemknoppen open en vruchtjes gevormd. Hoeveelheid water: 200-500 l/ha.

Chou frisé

Boerenkool: 1 l/ha vanaf het 4 bladstadium. Bij matige tot ernstige gebreken de toepassing herhalen met een interval van 10 tot 15 dagen. Hoeveelheid water: 200 l/ha.

Laitue

Slasoorten (open teelten): 1 l/ha 10 tot 15 dagen na het planten of opkomst. Hoeveelheid water: 200 l/ha.

Lys (de plein champ)

Lelies (open teelten): 0.5 l/ha bij 20 tot 25 cm gewaslengte. Bij matige tot ernstige gebreken de toepassing herhalen met een interval van 10 tot 15 dagen. Niet tijdens de bloei bespuiten. Hoeveelheid water: 200 l/ha.

Oignons

Uien: 1 l/ha vanaf 10-15 cm gewaslengte. Bij matige tot ernstige gebreken de toepassing herhalen met een interval van 10 tot 15 dagen. Hoeveelheid water: 200 l/ha.

Pêche

Perzikken: 1 l/ha vanaf het vruchtzettingstadium. Bij matige tot ernstige gebreken de toepassing herhalen met een interval van 10 tot 15 dagen. Hoeveelheid water: 200 l/ha.

Poire

Peren: 0,5-1,5 l/ha voor de bloei. Bij matig tot ernstig gebrek, in de afbloei herhalen. Groene (achtergrond) kleur: 4-6 bespuitingen van 0,25 l/ha met een interval van 10 tot 15 dagen vanaf de junirui tot ongeveer 4 weken voor de oogst. Hoeveelheid water: 200 l/ha.

Pois

Ertwen: 1 l/ha vanaf het 4- tot 6- Bladstadium. Bij kwade harten 2 maal 1 l/ha bij begin en einde bloei. Hoeveelheid water: 200 l/ha.

Prunes

Pruimen: 1 l/ha vanaf het vruchtzettingstadium. Bij matige tot ernstige gebreken de toepassing herhalen met een interval van 10 tot 15 dagen. Hoeveelheid water: 200 l/ha.

Fraises

Aardbeien (open teelten): 1 l/ha in het groene knoopstadium. Hoeveelheid water: 200 l/ha.

Betterave

Suikerbieten: 1 l/ha vanaf het 4- tot 6- Bladstadium. Bij matige tot ernstige gebreken de toepassing herhalen met een interval van 10 tot 15 dagen. Hoeveelheid water: 200 l/ha.

Tulipes

Tulpen (open teelten): 0,25 l/ha wekelijks toegevoegd aan de vuurbestrijding, eventueel beeindingen na de bloei. Hoeveelheid water: 200 l/ha.

Noix

Walnuts: One to two applications, at an interval of 10 to 14 days, of 1 l/ha from bud break through early leaf development. Water rate: 500 l/ha.