Stollingsmiddel voor latexdompeling

In het dompelproces wordt het op nitraten gebaseerde speciale stollingsmiddel van Yara gebruikt om de perfecte latexhandschoen te produceren.

DipCal wordt gebruikt door de meeste grote fabrikanten van in rubber gedompelde goederen en is speciaal aangepast aan de strenge eisen aan zeer dunne artikelen, zoals chirurgische handschoenen en handschoenen voor elektronische toepassingen (clean room) evenals andere handschoenen van latex en synthetisch rubber.

Op basis van een eeuw ervaring op het gebied van nitraten heeft Yara DipCal ontwikkeld, een zeer zuiver op nitraten gebaseerd stollingsmiddel voor dompeling dat de perfecte handschoen mogelijk maakt, keer op keer consistent.

Leveringszekerheid van Yara’s werelds grootste producent van nitraten

Als u voor Yara’s DipCal kiest, hoeft u zich nooit zorgen te maken over de leveringszekerheid. Yara heeft een ongeëvenaard netwerk van nitraatfabrieken over de hele wereld, ondersteund door een uniek logistiek systeem van 200 terminals en magazijnen, zodat uw stollingsmiddel voor latexdompeling DipCal precies op tijd op uw locatie wordt geleverd. Elk jaar wordt er meer dan 20 miljoen ton aan Yara-producten via een sterk wereldwijd logistieke netwerk geleverd aan meer dan 150 landen. Dus met ons zal levering nooit een probleem voor u zijn.

Stollingsmiddel voor dompeling voor de latexindustrie: onze complete set producten

Yara’s aanbod omvat verschillende kwaliteiten van speciale nitraatmengsels. DipCal is daar een van. Afhankelijk van uw wensen en eisen kan DipCal in vloeibare of in vaste vorm worden geleverd.

Vast Vloeibaar
DipCal is leverbaar als hoogzuiver granulaat. Dit wordt geleverd in (gepalletiseerde) gelamineerde polypropyleenzakken van 50 lbs (of 22,5 kg) en in big bags van 2,645 lbs (of 1.200 kg) DipCal wordt geleverd als hoogzuivere, zeer heldere vloeistof. DipCal kan worden geleverd als bulk (in ISO-tank, tankwagen, flexibag) alsmede in IBC's (Intermediate Bulk Container) en in vaten.
Gianluca Romegialli
Gianluca Romegialli
Sales Manager