Yara Benelux webinars

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de akkerbouw-/ melkveesector en de glastuinbouwsector met de webinars van Yara Benelux. Regelmatig praten we u in de Yara studio bij met experts op diverse vakgebieden.

Wilt u op de hoogte gehouden worden van toekomstige webinars en ander nieuws in de gewasvoedingssector? Meld u dan ook aan voor de Yara nieuwsbrieven die maandelijks verschijnen.

Aanmelden Yara Actueel

Yara adviseur praat met boer
Wide shot van bietenveld

Heeft u de laatste Yara podcast al gehoord?

Met de podcasts van Yara Benelux bent u snel weer op de hoogte
van de thema's rond gewasvoeding. 

Podcast luisteren

Bekijk de laatste Yara Benelux webinars

Melkveehouder inspecteert gras met koeien op de achtergrond

Extra selenium op het grasland in de zomer met YaraBela NUTRI BOOSTER

27-05-2021 | Theo Courtz, melkveespecialist bij Yara Benelux, introduceert de nieuwe YaraBela meststof NUTRI BOOSTER. Deze korrelmeststof bevat extra selenium wat name in de zomer op grasland nodig is.
Boer en adviseur van Yara inspecteren een maïsplant

Fosfaat als bladmeststof in maïs: waarom en hoe pas ik het toe?

07-05-2021 | In deze video legt Peter Arkenbout, marketing manager bij Yara Benelux uit wat de toegevoegde waarde is van fosfaat als bladmeststof in maïs en hoe het toegepast kan worden.
Foto van vrouwenhanden die een plantje in de grond vasthouden

YaraVita BIOTRAC - Een sterk en goed verhaal over maïs

07-05-2021 | YaraVita BIOTRAC biedt de oplossing in de vorm van biostimulanten in combinatie met borium en zink als bladmeststof. Bekijk de video hoe BIOTRAC bijdraagt aan uw opbrengst.
foto van Fendt trekker met getrokken spuit in graanveld

Bladbemesting in graan met Yara Vita

01-04-2021 | Wat is het nut van de inzet van sporenelementen in graanteelt? Deze video legt dat kort en krachtig uit en vertelt u ook welke elementen er nodig zijn aan de hand van proefveldresultaten.
luchtfoto van vrachtschip dat op open zee vaart

Yara Digi Farm 2021: Prijsvorming op de kunstmestmarkt

24-02-2021 | Tijdens deze webinar op de Yara Digi Farm praten Peter Arkenbout, marketing manager Yara Benelux en Marco Fleischmann, commercieel directeur Yara Duitsland over de totstandkoming van prijzen op de kunstmestmarkt.
foto van vrouwenhanden die kunstmest vasthouden

Yara Digi Farm 2021: De toekomst van kunstmest

17-02-2021 | In de tweede live uitzending van de Yara Digi Farm praten Peter Arkenbout (Yara), Gijsbrecht Gunter (Yara) en Reinier Gerrits (Meststoffen Nederland) over de toekomst van minerale meststoffen.
boer inspecteert zijn grasland met koeien op de achtergrond

Yara Digi Farm 2021: Jaarrond gezonde koeien

10-02-2021 | Peter Arkenbout, marketing manager Yara Benelux, Theo Courtz, graslandspecialist Yara Benelux en Wim Bussink van NMI in een open gesprek over hoe melkveehouders jaarrond gezonde koeien kunnen houden.
close up foto van gras met klaver

In gesprek over klaver

04-02-2021 | In de Yara studio vertellen Theo Courtz, melkveespecialist van Yara Benelux en Mark-Jan Vink van Barenbrug over de voor- en nadelen van klaveren op het grasland.
foto van twee melkveehouders met koeien op de achtergrond

Het verlengen van het groeiseizoen

04-02-2021 | Door klimatologische wijzigingen hebben we steeds te maken met drogere zomers. Dit heeft een effect op de lengte van het groeiseizoen en biedt zelfs kansen met zich mee voor het voorjaar en het najaar.
foto van grasland met blauwe lucht op de horizon

Waarom zwavel bemesten op grasland?

04-02-2021 | Theo Courtz, melkveespecialist van Yara Benelux vertel over het nut en de noodzaak van het gebruiken van zwavel op het grasland. Het is algemeen bekend dat dit een positief effect heeft op de benutting van stikstof.
close up van aardappelplanten in aardappelveld

Bladbemesting met fosfaat in aardappelen

04-02-2021 | In deze video vertelt Peter Arkenbout, marketing manager Benelux bij Yara, over het bemesten met fosfaat in aardappelen. Een kleine hoeveelheid fosfaat heeft al een grote werking op de opbrengst en kwaliteit van aardappelen.
sfeerfoto van grazende koeien op grasland

Selenium bemesten of voeren?

04-02-2021 | Theo Courtz, melkveespecialist bij Yara Benelux, vertelt in deze video wat de beste adviezen zijn voor het gebruik van selenium in de bemesting voor koeien. Waarom is selenium belangrijk? En welke meststoffen kunt u gebruiken?
man en vrouw van Yara praten met elkaar in graanveld

Hoogwaardige stikstofbemesting in wintertarwe

04-02-2021 | In deze video vertelt Peter Arkenbout, marketing manager Benelux bij Yara Benelux, over hoogwaardige stikstofbemesting in wintertarwe en behandelt daarbij diverse akkerbouw-onderwerpen.