Kosteffectieve bronnen van stikstof en zwavel

YaraTera - vloeibare en in water oplosbare glastuinbouwmeststoffen

YaraTera is een totaalpakket aan vloeibare en in water oplosbare meststoffen, opgebouwd uit losse producten en aan te passen aan iedere teelt en gebruiker. Met YaraTera is het mogelijk om gewassen tot op de tiende mmol nauwkeurig te voorzien van de juiste voedingselementen. Onder de YaraTera meststoffengroep valt o.a. SUBSTRAFEED, KRISTA, KRISTALON en ook CALCINIT.

YaraTera KRISTALON brochure aanvragen

Introductie van het YaraTera Powerbrand en Fertigatie Meststoffen

Kiezen voor YaraTera betekent kiezen voor:

YaraTera glastuinbouwmeststoffen
YaraTera glastuinbouwmeststoffen
  • Maximale flexibiliteit en stuurbaarheid: u voedt uw gewas analyse- en plantgestuurd. U geeft precies datgene waar een gewas behoefte aan heeft.
  • Arbeidsoptimalisatie: uw werk wordt gemakkelijker doordat langdurig roeren, zakken snijden, -tillen en -opruimen tot het verleden behoren.
  • Automatiseren: u bespaart arbeid doordat de meststoffen worden toegediend door middel van een directe injectie unit of met een automatische A- en B-bak vuller.
  • Besparen op afvalkosten en dus ook het milieu: u krijgt de vloeibare meststoffen in opslagtanks afgeleverd. Hierdoor zijn er geen losse cans, multiboxen of andere rondslingerende verpakkingsmaterialen. 
  • Een totaalpakket: u kunt uw pakket vloeibare meststoffen aanvullen met losse producten en aan te passen aan iedere teelt en gebruiker.
  • Voorsprong, zekerheid en service; u maakt altijd gebruik van de nieuwste middelen, doordat Yara continu onderzoek doet naar het verbeteren van de meststoffen. Daarnaast is de helpdesk is 24/7 bereikbaar voor vragen.