Uitnodiging: Yara Farmers Event Mechelen 16 januari 2020

Graag nodigen we u uit op het Yara Farmers Event te Mechelen. Als Vlaamse melkveehouder en akkerbouwer bent u van harte welkom om interessante lezingen bij te wonen over actuele thema’s rondom minerale meststoffen. Hierbij gaat het niet alleen over technische zaken, maar ook over actuele milieudiscussies, zoals MAP6 en CO2. De link met de praktijk staat daarbij voorop. Via onderstaand formulier kunt u zich aanmelden.

Partial Image Yara Farmers Event 2020.jpg

Bij dit Yara Farmers Event komen de volgende thema’s aanbod:

  • Welke rol spelen minerale meststoffen in de CO2 discussie? Hoe gaan we daarmee om aan de productie- en gebruikerskant?
  • Kwaliteit: van de kunstmest zelf en van het strooien van kunstmest. Wat betekent dit voor u als landbouwer?
  • Welke rol speelt zwavel in gras en graan. U krijgt inzicht wat het doet met stikstof-input, opbrengst, maar vooral met kwaliteit.

Na afloop staat het Yara-team u graag te woord onder het genot van een hapje en een drankje.

Datum: 16 januari 2020
Tijd: Vanaf 13.30 uur ontvangst met koffie en thee. Aanvang 14.00 uur, einde programma 16.00 uur. Na afloop een gezellige nazit onder het genot van een hapje en drankje.
Locatie: De Lindenpoort, Begijnenstraat 18 bus 1, 2800 Mechelen.

Let op: het aantal beschikbare plaatsen is beperkt, snel aanmelden is aan te bevelen.

Via onderstaand formulier kunt u zich aanmelden.

Yara GrasActueel 09 Yara Farmers 2020
Yara GrasActueel 09 Yara Farmers 2020

Yara Farmers Event 2020 in Mechelen

Meld u hier aan voor het Yara Farmers Event in Mechelen op 16 januari 2020

U moet ingelogd zijn om dit formulier in te dienen. Als u bent ingelogd en toch niets kunt plaatsen, moet u ervoor zorgen dat "Do Not Track" is uitgeschakeld in uw browserinstellingen.

Door uw e-mailadres in te voeren, gaat u ermee akkoord dat uw persoonlijke gegevens kunnen worden opgeslagen door Yara Vlaardingen B.V. volgens het nieuwe Privacybeleid en gebruikt mag worden om u via post, SMS, fax en e-mail, te adviseren, begeleiden en informeren. Deze toestemming kan op elk moment worden ingetrokken via het versturen van een e-mail aan yarabenelux@yara.com. Yara Vlaardingen B.V. verbindt zich ertoe de gegevens niet over te dragen aan derden. Check ons Privacybeleid voor meer informatie.

Arnold Teeuwen
Arnold Teeuwen
Regional Sales Manager Belgium
Mobiele nummer
Ivo Bogaerts
Ivo Bogaerts
Sales Manager BeNeLux