maart 23, 2020

Informatie over Yara en COVID-19

By: Rob Willems

Naar aanleiding van de hele situatie rondom het Corona-virus wereldwijd hechten wij er waarde aan u te informeren vanuit ons perspectief.

Als Yara vinden wij dat wij een drietal verantwoordelijkheden hebben in deze uitdagende periode. 

Om te beginnen het waarborgen van de veiligheid van onze medewerkers, contractors, partners, buren en de samenleving in de breedste zin van het woord. 
Ten tweede hebben wij een verantwoordelijkheid als bedrijf en handelen wij naar de regels van de overheid. 
Ten derde, om te zorgen dat onze gezamenlijke business doorgang kan vinden, ondersteuning bieden bij de continue voedselvoorziening, net als het voorzien van andere essentiële producten, ook in tijden van crisis. 

Yara Corporate heeft daarom wereldwijd maatregelen genomen op bedrijfsniveau om zowel onze medewerkers als onze omgeving waarin wij opereren veilig te stellen. 
Afhankelijk van de geografische verspreiding van COVID-19 en de ernst van de besmetting en overheidsmaatregelen, kunnen we niet voorspellen wat de impact van het virus kan hebben. 
We bevinden ons in een periode van het jaar dat telers minerale meststoffen nodig hebben om het voedsel te produceren waar we met z’n allen afhankelijk van zijn. Het is daarom ons doel voor leveringszekerheid te zorgen en we gaan door met ons werk om telers zo goed mogelijk te ondersteunen met hun vitale werk. 

De situatie in Benelux blijft onzeker. We hebben stappen ondernomen om meer product op voorraad te hebben en meer transport georganiseerd te krijgen dan gebruikelijk. Momenteel hebben we voldoende product beschikbaar en lukt het nog om transport geregeld te krijgen.  

Interne en externe meetings hebben we allemaal geannuleerd om de veiligheid en gezondheid van onze medewerkers en partners te garanderen, maar we zullen doorgaan met het ondersteunen van klanten met onze producten en adviezen. 

Mocht u toch nog vragen hebben, neemt u dan zeker contact met ons op.

Rob Willems
Rob Willems
Sales manager YaraTera SUBSTRAFEED