Vraag nu een offerte aan

Yara agronoom in maïsveld

Het is volop voorjaar en dat brengt weer de nodige uitdagingen met zich mee. Dat geldt ook voor de jonge maïsplanten. Zij kunnen al snel geconfronteerd worden met diverse vormen van (abiotische) stress. Het is dus belangrijk om de plant wapenen tegen elementen als koude, droogte, hitte, enzovoorts. Met YaraVita SOLATREL en YaraVita BIOTRAC geeft u de maïsplant nét dat duwtje in de rug voor de beginontwikkeling van de plant. Vraag daarom nu een offerte aan voor deze bladmeststoffen en wees goed voorbereid.

Vraag hier een offerte aan

Vul onderstaande formulier in om een offerte aan te vragen voor YaraVita SOLATREL en YaraVita BIOTRAC.

YaraVita SOLATREL - Bladmeststof met fosfaat

YaraVita Solatrel pack shot

YaraVita SOLATREL is een geconcentreerd multi-nutriëntenproduct dat speciaal is ontwikkeld voor maïs. De bladmeststof geeft de nodige ondersteuning voor het jonge wortelgestel van de maïsplanten. Fosfaat is voor de wortels in deze fase van de groei nog slecht bereikbaar, daarom is het bijzonder effectief om het via een bladbemesting toe te passen.

Meer over YaraVita SOLATREL

YaraVita BIOTRAC - Extra weerbaarheid bij stress

YaraVita Solatrel pack shot

Met YaraVita BIOTRAC maakt u de maïsplant preventief weerbaarder tegen abiotische stress, zoals hitte, droogte en koude. Het jonge en snelgroeiende gewas is dan beter opgewassen tegen deze stressfactoren, waardoor de maïsplant uiteindelijk sterk de zomerperiode in gaat. Het directe gevolg is de maximale zekerheid op een hogere opbrengst en kwaliteit.

Meer over YaraVita BIOTRAC