Gebruik en opslag van reagentia voor NOx reductie: ammoniak en ureum

With our expertise urea for use with SCR and SNCR systems for NOx reduction, NOxCare offers storage solutions which we can design and build for you.

Deze opslagapparatuur kan:

 • Ingebouwd worden in een SNCR- of SCR-systeem of een DeNOx-hybridesystemen waarin SNCR- en SCR-technologieën worden gecombineerd
 • Autonoom zijn met een opslagtank op een ander gedeelte van uw locatie

Ons doel is het ontwikkelen van een oplossing voor opslag die u helpt bij het optimaliseren van het beheer van het ammoniak- of ureumverbruik op uw locatie. Wij gebruiken een 2-traps aanpak:

Stap 1: Het uitvoeren van een beoordeling van de situatie op uw locatie, alvorens een toepassing te ontwerpen die het meest geschikt is voor uw installatie

Stap 2: Het installeren van standaard of op maat geproduceerde tanks, hetzij geheel nieuw of als onderdeel van de renovatie van een DeNOx-installatie om te voldoen aan nieuwe behoeften

At cement plant

Wij kunnen u helpen bij

 • Het upgraden naar een grotere opslagcapaciteit
 • Het omschakelen naar een ander type reagens (bijvoorbeeld van watervrije ammoniak naar ammoniakwater)
 • Het installeren van nieuw leidingnetwerk voor dosering van uw reagens
 • Het oplossen van reagens op uw locatie (alleen ureum) of het installeren van een eigen oploseenheid
Philippe Gevers
Philippe Gevers
Sales Manager Base-Chemicals

Telemetrie

Telemetriesysteem en veilige opslag van ammoniakwater voor reductie van NOx emissies

Wij bieden een telemetrieoplossing die u absolute en geruststellende controle geeft over uw voorraad ammoniakwater voor NOx reductie. Met de telemetrieoplossing van Yara wordt het niveau van uw reductiemiddel continu bewaakt: wij verzekeren u dat het minimale voorraadniveau dat u van tevoren hebt vastgesteld, wordt gehandhaafd.

Met onze online telemetrie-tool kunt u rechtstreeks uw verbruik en uw voorraadniveaus in real time bewaken. Op basis hiervan kunnen wij u helpen bij het beheren en in sommige gevallen optimaliseren van de planning van de reagensleveringen voor uw SCR- of SNCR-systeem met als doel:

 • Uw leveringen beter te verzekeren met deze effectieve planning-tool
 • Uw voorraad met minder zorgen te beheren: omdat u transparant toegang hebt tot uw voorraadniveaus in real time, kunt u onmiddellijk actie ondernemen. U kunt ook op ieder moment uw verbruikspatroon van reagentia voorDeNOx opvolgen
 • Plaats eenvoudig uw bestelling: u kunt de planning van uw leveringen van reagens voor uw SCR- of SNCR-systeem optimaliseren

Yara beheert nieuwe leveringen van uw reagens aan de hand van geautomatiseerde aanvragen in het systeem. Dit betekent dat u zich kunt concentreren op andere taken, terwijl uw reagensleveringen veiliggesteld zijn. 

Wij bieden u een gebruiksklaar telemetriesysteem inclusief: 

 • De installatie van de telemetrie-tool 
 • Het bewaken van de tankniveaus 
 • Een data-systeem voor bewaking op een gebruikersvriendelijke website die kan worden geopend vanaf computers in de controlekamer, vanaf uw desktopcomputer en zelfs vanaf smartphones en tablets. U kunt uw verbruik en uw voorraadniveaus in real time volgen en direct wijzigen.

Ons telemetriesysteem is flexibel en kan worden gebruikt om gegevens te verzamelen en andere gegevens te bewaken, zoals die van temperatuur-, druk of chemische sensoren. Neem contact op met onze deNOx specialist voor meer informatie over betrouwbare leveringen van ammoniakwater.

Yara: de expert in ammoniak voor veilige, betrouwbare en kostenefficiënte leveringen

Yara's werelds grootste producent van ammoniak, biedt een unieke expertise in het gebruik van ammoniak. Met haar fabrieken over heel Europa biedt Yara niet alleen ongeëvenaarde betrouwbaarheid, maar garandeert zij tevens alternatieve leveringen indien nodig. Wij transporteren ammoniak en oplossingen ervan over de hele wereld voor diverse toepassingen, waaronder de reductie van NOx. Yara levert het door u gewenste reductiemiddel via ons unieke netwerk van fabrieken, dat te allen tijde garant staat voor alternatieve leveringen.