Services and equipment for NOx control systems

Onze deNOx installaties zijn gebouwd om continu operationeel te zijn onder zware procescondities zodat deze een jarenlange betrouwbare emissiebeheersing garanderen. Al ruim 20 jaar hebben we op vele locaties over de hele wereld geholpen bij het installeren, dagelijks gebruiken, onderhouden en controleren van deNOx systemen.

Voor iedere locatie, ongeacht of dit een energiecentrale, cementfabriek of afvalverbrandingsinstallatie is, kunnen wij al onze expertise en kennis inzetten in uw bedrijf om uw deNOx systeem te optimaliseren en uw bedrijfskosten te verlagen door:

  • Onderhoud, levering van vervangingsonderdelen, beoordeling van uw SNCR en SCR systeem om de prestaties ervan te verbeteren, en uitvoering van veiligheidsinspecties
  • Advies over en installatie van het juiste opslagsysteem voor uw reagens, ammoniak of ureum, installatie van een afstandbediend voorraadbeheersysteem door middel van telemetrie, training van uw productiemedewerkers op het gebied van veilig werken met ammoniak.

Onderhoud van uw SNCR systeem voor lage NOx emissie

Yara Miljö SNCR System

Ons programma voor preventief onderhoud en onze oplossingen voor vervangingsonderdelen zorgen ervoor dat u jarenlang storingsvrij en ononderbroken bedrijfsactiviteiten met lage NOx emissie kunt uitvoeren.

Leer meer

Optimalisatieprogramma voor bedrijfsactiviteiten met lage NOx emissie

Power plant

Wij evalueren de huidige situatie van lage NOx emissie op uw locatie en adviseren u over stappen die u kunt nemen om deze te verbeteren. Verbeteringen kunnen leiden tot een vermindering van de bedrijfskosten of het minimaliseren van stilstand.

Leer meer

Oplossingen voor opslag van reagens voor NOx reductie - standaard of maatwerk

At cement plant

Onze opslagoplossingen zijn ontworpen om de beschikbare ruimte op uw locatie optimaal te benutten. Deze zijn eenvoudig in onderhoud en bediening, en kunnen worden ontworpen uitgaande van nieuwe of bestaande deNOx systemen.

Leer meer

Veilige bedrijfsactiviteiten met lage NOx

Ammonia delivery

Het is erg belangrijk uw medewerkers te trainen, omdat een verkeerde bediening ernstige gevolgen kan hebben. Wij kunnen veiligheidstrainingssessies geven aan uw team dat NOx reductieprocessen uitvoert.

Leer meer