AdBlue® voor auto's en andere passagiersvoertuigen

SCR technologie en de nood aan AdBlue komt steeds meer voor voor wagens en andere passagiersvoertuigen. Vandaag kunt u voertuigen kopen die zijn uitgerust met een SCR-systeem dat gebruik maakt van AdBlue van de meeste bekende autofabrikanten.

Yara is 's werelds grootste fabrikant van AdBlue. Onze AdBlue verlaagt al sinds 2004 gevaarlijke emissies van de zogeheten zware voertuigen zoals trucks, touringcars en bussen.

Voor passagiersvoertuigen bieden we AdBlue als pakket aan in uiteenlopende afmetingen. Samen met onze Partners – van autofabrikanten tot workshops en benzinestations – geven we chauffeurs over de hele wereld toegang tot AdBlue van Yara.

In samenwerking met toonaangevende retailers hebben we beslist om rechtstreeks contact op te nemen met de individuele consument. Maar hier kunt u meer lezen over de Yara afmetingen voor passagierswagens; hoe u AdBlue moet gebruiken en waarom AdBlue kwaliteit belangrijk is. We kunnen geen vragen beantwoorden van individuele chauffeurs.

Geert Blommaert
Geert Blommaert
Sales Manager Air1 BeLux

AdBlue®: eenvoudig in gebruik!

AdBlue®: eenvoudig in gebruik!

Sommige mensen denken ten onrechte dat het gebruik van AdBlue erg lastig is. Voertuigen met SCR-technologie zijn net zo eenvoudig te gebruiken als andere auto's of passagiersvoertuigen.

Lees meer

AdBlue – het snelst groeiende product in uw categorie van autochemicaliën

Om aan de wetgeving te voldoen moeten alle dieselwagens met SCR steeds over AdBlue beschikken in de specifieke AdBlue tank – van de eerste tankbeurt aan de assemblagelijn tot het bijtanken uitgevoerd door de chauffeur tijdens de levensduur van de wagen. Dit betekent een belangrijke bedrijfskans voor de waardeketen belanghebbenden.

Als een retailer van auto-onderdelen/accessoires, of onderdeel van een Aftermarket Care OEM programma, biedt AdBlue een belangrijke nieuwe kans voor klanten. Het herinnert chauffeurs eraan dat AdBlue beschikbaar is indien ze overwegen een SCR-wagen aan te kopen, als herinnering aan chauffeurs dat ze AdBlue moeten bijvullen; of zelfs aanbieden om het voor hen bij te vullen.

Herverpakkingsbedrijven kunnen ook voordeel halen uit de nieuwe markt die zich ontwikkelt en Yara kan bulkoplossingen en dispenseeruitrusting leveren voor deze sector, zodat ze het product kunnen herverpakken in retailverpakkingen met een merk of het eigen merk.

Retailers

Retailers

Voor retailers van auto-onderhoud/automotive chemicaliën, zal AdBlue snel uitgroeien tot een belangrijk - zoniet het snelst ontwikkelende - product in de categorie. Overal waar diesel wordt bijgetankt - wordt AdBlue een essentiële aanvulling. En het herinneren van chauffeurs dat ze AdBlue moeten bijvullen – of zelfs aanbieden om het voor hen bij te vullen – zal een belangrijke upselling-activiteit worden. De AdBlue pouch van Yara biedt een unieke, handige en milieuvriendelijke oplossing, zowel voor eindgebruikers als retailers.

Leer meer

Navullers voor autochemicaliën

Navullers voor autochemicaliën

Voor de sector van de autochemicaliën zal AdBlue een belangrijk product worden, dat het portfolio aanvult. Als 's werelds grootste producent van AdBlue heeft Yara uitgebreide ervaring met alle aspecten op het gebied van hantering, navulling en de verkoop van AdBlue in verpakte formaten. En we hebben leveringsovereenkomsten met toonaangevende OEM's en retailers. We zoeken en selecteren nu actief Partners voor onze AdBlue Value Chain Alliance over de hele wereld.

Leer meer

Automotive OEMs

Automotive OEMs

Voor OEM's – Yara's toonaangevende aanwezigheid op de markt en haar bewezen goede resultaten in AdBlue zullen van onschatbare waarde zijn. Met 5 primaire productiesites - twee van hen 's werelds grootste - hebben we letterlijk over de hele wereld tanks en terminals. Yara garandeert nabijheid - zowel bij de assemblagelijnen als de aftermarket. AdBlue van Yara is verkrijgbaar in gepaste afmetingen voor: eerste vulbeurt, after-market service navullingen en DIY-afmetingen voor OEM dealers.

Leer meer

Leer meer

AdBlue® is a registered trademark of the Verband der Automobilindustrie e.V. (VDA).